Sök
Stäng denna sökruta.

TRÄNINGSFESTEN 6-7 OKTOBER

Jag är så himla glad för att det är klart att jag ska upp till Gällivare och köra en föreläsning och ett träningspass under Träningsfesten 6-7 oktober. Vad är träningsfesten? 
Hjo, en helg fylld med träningsglädje. Du kan vara med på ett pass, eller vansinnigt många. Du kan välja att bara träna ute (bara det att dom har ett pass i backhoppan gör mig lite lycklig!) eller bara träna yoga, eller bara styrka, eller MMA eller hårdrocksfys, eller bara gå på föreläsningar eller bara dricka öl och andas fjälluft. Du väljer!

Såhär skrev Träningsfesten om mig: MÖT SOFIE LANTTO (@lanttolife ) Sofie är föredetta Gällivarebo som började springa för 8 år sedan och redan hunnit med 16 (!) Ironmans!!  Sofie har dessutom hoppat fallskärm i 24 år, är utbildad yogalärare och älskar äventyr ute i naturen av alla slag. Livet är bäst när det innehåller mjölksyra, iallafall om man ska tro Sofie. Vi är beredda att hålla med.

På Träningsfesten kommer Sofie att köra ett crossfit inspirerat endurance pass för dig som vill orka länge. Dessutom föreläser hon om hur man hittar verktygen för att göra allting möjligt. Hon tar med sig erfarenheter från tävlingarna in i vardagen och ger dig möjlighet att skapa konkret handlingsplan för att kunna göra det där du så länge drömt om. 

Vad är ett crossfit Endurancepass? Jag är utbildad crossfit Enduranceinstruktör och det är sättet jag oftast tränar styrka på. Vi kommer värma upp med lite rörlighet, gå igenom några övningar långsamt och sedan bygga upp intensiteten så det blir jobbigt på slutet innan vi varvar ner. Inga konstigheter, alla kan vara med! Det är övningar för hela kroppen och som jag kommer tillbaka till om och om igen för att bygga en kropp som håller för vad jag än får för mig att hitta på för äventyr.

Här hittar du mer info! Kan du så häng på!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

REGN = PLANERA RESA!

Ett rejält regn är ok. Det är till och med härligt. Springa i regn är en sjukt skön känsla. Luften luktar och

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *