Sök
Stäng denna sökruta.

Fokusera på vad du KAN göra!

Här har vi två par ben. I ett underben döljer sig en stressfraktur och så har vi en lite mer synlig stukning på en annan fot. Sitter de här två och surar hemma och har gett upp sin dröm om att genomföra en eller två Ironman i sommar? Självklart inte. De fokuserar på vad de faktiskt kan göra. Som att simma 2500 meter en lördagmorgon!

Grymma simkompisar. Lisa och Mats. 

Jag tror på att låta kroppen vila när den säger vila. Jag tror på balans i livet. Men jag tror inte på att ge upp. Jag tror inte det är bra att ligga hemma i soffan och äta chips och tycka synd om sig själv kväll efter kväll. Jag tror på att se sina möjligheter. Jag tror på att åtgärda. Stärk upp kroppen så du gjort allt du kan för att huvudet ska ha en bra kropp att styra över. Lisa och Mats kan varken springa eller cykla just nu. Men dom kan simma. Alltså simmar dom.

Vad kan du göra idag? 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Fokusera på vad du KAN göra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *