Sök
Stäng denna sökruta.

Dagens styrkepass!


Nästan en månad sedan Magnus körde slut på mig sist. Men idag var det äntligen dags. 

I slutet av vår timme vred han ur det sista ur mig med hjälp av den här. 30 stycken skulle avverkas och varje minut hojtade Magnus 2 pull-up” och då var det bara att släppa och göra två stycken. (Och nej, jag gör fortfarande inte pull-ups utan lite hjälp upp…)

Trodde att jag skulle behöva göra si så där fyra-sex pull-ups sedan skulle jag vara klar med mina 30. But no, vi var nog uppe i 10-12 pull-ups innan jag lyckats göra de där 30. Känner mig energifattig sedan magbacillen, men är ruggigt glad över att vara igång igen.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *