Sök
Stäng denna sökruta.

Nya kapillärer, tack!

Simning med Human ambition. Vi körde lite uppvärmning och annat fint och sedan skulle det tillverkas nya kapillärer. Syreupptagningsförmångan skulle tränas upp. Kalla det vad ni vill men jobbigt var det. 

Coach Mike meddelade att antingen simmar vi länge. Mer än tre timmar. Eller så gör vi såhär i 40 minuter:
25 meter maxfart (10 sekunders vila) + 100 meter hårt (direkt upp) + statisk tricepsarmhävning i 30 sekunder + 3×25 meter utan att andas (vila 20 sekunder mellan varje 25:a) – vila 1–1.5 minut innan nästa set.

Lungorna sprängde och armarna domnade bort. Hoppas nu syreupptagningsförmågan säger BOOOOM och vips är jag både snabbare och snyggare. Eller snabbare i vilket fall.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Nya kapillärer, tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *