Sök
Stäng denna sökruta.

Cykel, löpning och sömn

Häj på er!

Kom på att jag mest bloggar om hur jag styrketränar, går på konvent och annat just nu. Vill bara berätta att jag har avverkat ett intervallpass på min cykel idag. Och så sprang jag en vända också. Så jag har inte glömt att det är triathlon som är huvudmålet för iår. Ifall ni hade börjat tvivla menar jag.

Men nu till något annat. Emelie skrev häromdagen:
Träning – check!
Mat – check!
Sömn – ähupps…

Skriver under på den. Jag har svårt att komma i säng i tid. Jag är som mest produktiv på kvällen. Har alltid varit. Men så fick jag för mig att bli mamma OCH börja köra Ironman. Då fungerar det inte. Måste bli bättre på att komma i säng. Det är ju så skönt att vakna utvilad. För att inte tala om hur frisk man håller sig och hur bra kroppen återhämtar sig.

Så era bästa tips för att faktiskt somna i tid – för att vakna utvilad (i tid)?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

HEJ DÅ

Var på begravning idag. Känner mig tömd på energi. Vi tyckte inte lika om allt men jag tyckte mycket om Ulrika och hon är mamma

Läs mer »

Time Management

Blev precis intervjuad om hur jag hittar tid för det jag vill. Efteråt tog jag en kaffe och råkade på den här föreläsningen –

Läs mer »

Bra cirkel

Mycket jobb gör att Lanttolife vilar lite. Jobbar för att kunna åka iväg med familjen nästa vecka. Måste bara dela med mig

Läs mer »

0 reaktioner på ”Cykel, löpning och sömn

  1. Stäng av datorn tidigare på kvällen…och fuska inte genom att surfa på iPhonen i sängen. 🙂 Ljuset från skärmen uppfattas som dagsljus i hjärnan = fail.

  2. jag körde med skärmförbud efter kl 22 några dagar i veckan förut. inte ens en iphone fick jag smyga med i sängen. funkade bra!!! (fast… det var ju lite tråkigt förstås – men pigg blev jag)

  3. Jag måste mest planera för min sömn, annars blir det ähupps… För det ÄR mysigt att vara uppe på kvällen, barnen sover, brasan sprakar, myselimys. Och man fastnar så lätt, framför datorn, framför teven, i sin yoga. Så jag sätter regeln kl 22 alla kvällar utom ons, fre och lör. Och får påminna mig om den igen så fort det har varit lov och långhelger. Jag avskyr nämligen att vara trött, att känna mig sur och ledsen för att jag egentligen behöver sova är ju bara dumt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *