Min söndag – a BLAST!

Jag försökte förklara för några vänner som inte tränar vad Nike Blast är. Och jag upprepade det jag skrev igår. Det är som en rockkonsert fast alla är träningsklädda.

2000 tränande, i fem salar samtidigt. Det går inte riktigt att förstå hur hela globen kokade om man inte var där.

Helgens rockstjärnor är de bästa instruktörerna i världen. Foto: Nike. 

Jag började dagen med Magnus “From heaven to hell and back again”. 150 cyklister svettades ihop. Magiskt det med.

Blandade upp dagen med ett Mojoyogapass med Sam Aziz. Bäst var att jag fick dra ut kroppen med min gymnasiekompis Björn vid min sida (längst till höger). Vi ses inte varje dag så det var en riktig bonus!

Kung i sadeln med Nils Torring var dagens bästa överraskning. Har aldrig cyklat för honom innan men han var sjukt skön. Bra musik som passade för passet och skön humor.

Avslutade the blast med Jessica Claren och Kjell Olav Engen och deras timme “Opposite attracts”. Det var ett berg som skulle bestigas och det kändes passade att höra lite norsk pepp inför min utmaning den 5 augusti. Här hade jag Karin på min vänstra sida. Riktigt bra att ha en grym triathlet som drog en upp för berget när det blev lite extra tungt. Och passet var precis som förväntat – magiskt bra.

Annars och i övrigt så blev det inte sju timmars spinning utan tre på the Blast. Massor av energi i form av människor man inte träffar varje dag. Sedan drog jag till Täby och vikarierade på ett yogapass. Härlig avslutning på en bra helg som även innehöll barnbus, kompishäng med drinkar på stan, snöskottning och massa annat skönt.

Vad tycker du har varit bäst den här helgen? 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

0 reaktioner på ”Min söndag – a BLAST!

    1. Det är jag som ska tacka. Jag blir så glad i magen när jag tänker på att jag inte behöver vänta ett år på att få cykla för dig igen. Du bor ju faktiskt här. Lycka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *