Sök
Stäng denna sökruta.

Het yoga!

Jag säger bara ÄNTLIGEN! Testade Hot mojoSats Spårvagnshallarna. Yoga i 38° värme.

Som sagt ÄNTLIGEN! Värme och höftöppnare (läs sträcker ut höftböjarna)

Det enda negativa var att jag drömde om att få flöda genom ställningar. Alltså gå från en ställning till en annan och låta andetagen bestämma takten men det här var lite väl likt bikramyoga. Först en ställning i 40 sekunder. Tillbaka fram på mattan och så samma ställning i 20 sekunder till. Det finns säkert en mening med det, men jag drömde om att få glida från en rörelse till en annan i den ljuvliga värmen.

MEN. Fortfarande. Fantastiskt bra. Jag vill gå varje vecka! Eller ännu hellre tänk att få börja varje morgon med Mojoyoga.

Det var också smygöppning av SATS Spårvagnshallarna. Vilket ställe! Har inte sett något liknande i Sverige. Kanske inte i världen. Älskar att de behållt tegelväggarna. Och att det är uppdelat på flera våningsplan.

Crossfitplatser. TRX. Roddmaskiner. Stakmaskiner. Hantlar. Kettlebells. Viper. Bollar. Rullar. Allt du kan drömma om i träningsväg.

Juicebar när man kliver in. Smakade en “wake up” med äpple, mynta, ingefära, citron och Agave. Gott. Gott. Gott.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Het yoga!

 1. Du Calme kör tydligen någon slags “flow bikram” då och då. Alla rörelser flödar i ett och du är klar på ca 60 min istället för 90. Har inte testat själv men jag tycker det låter väldigt skönt och ska testa! De har också tydligen något mer avancerat pass med mindre instruktioner och där de lägger till fler höftöppnarrörelser. Det skulle nog vara din kopp av te av var jag kan läsa att du vill ha 🙂

  Puss och hoppas du har en härlig fredag!

  1. Ah, tack! Får ge DuCalme en chans till. Älskar lokalerna. Och det ligger egentligen riktigt bra till.
   Går du på några pass nu? Vore kul att ses.
   Ha en härlig helg du med. Storkramen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *