Planerad träning vecka 5!

Jag har en regel eller vi kan kalla det mitt motto när det gäller träningspass “var glad över de pass som blir av, och glöm de som inte blev av”. Om jag skulle gå omkring och må dåligt över pass som inte blev av på grund av sjuka barn, jobb som dyker upp eller sambo som plötsligt måste iväg så skulle mitt liv vara rätt ångestladdat. Så. Njut av de pass som blir av, men gräm dig inte över missade träningar. 

Min plan den här veckan är: 
* 2 x Träning med Magnus
* Löpning 8 x 200m (4+) 2 min vila
* Löpning 12 km tempo (4)
* Cykel 4 x 5km (4) 5 min vila
* Cykel 60km (3+)
* Simning 10 x 100m fart 4, 2 min vila
* 2 x Rörlighet

Planen är att få till veckans intervallpass med SPIF och Running Sweden. Och ni som är medlemmar, KOM! Grymmaste löptränarna utan att du behöver betala en spänn extra. Helt sjukt. Kom. Kom. Alla springer på sin nivå och peppar varandra.

Jag drömmer också om att ÄNTLIGEN få testa Hot mojoSats Spårvagnshallarna. Har länge tänkt att det borde vara den perfekta yogan. I värme fast flödande med höftöppnande positioner om jag förstått det rätt. (Bikramyoga är varmt men jag saknar att få sträcka ut och öppna upp höfterna som lätt blir stela av löpning och cykling)

Cyklingen tänker jag genomföra på Nike Blast. Har bokat in. Hmmm. Sju spinningklasser. Kommer troligen inte kunna gå på alla, men jag ska njuta av de som jag tar mig till.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

2016 – TACK

Jag är mer för att blicka framåt än bakåt men har insett att det är bra att stanna till och känna tacksamhet.

Läs mer »

VECKANS TRÄNING:

Ska vi ta och börja träna på riktigt igen då? Det är så jobbigt att aldrig duscha – glömmer typ bort det

Läs mer »

0 reaktioner på ”Planerad träning vecka 5!

    1. You bet! Det där jag sa om spinningpass på söndag. Glöm det. Det var innan jag visste att du låg före mig på Funbeat 😉
      Det finns säkert några bra föreläsningar du kan gå på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *