Sök
Stäng denna sökruta.

GladiatorSofie

Hittade en sida där man kunde förvandla sig till Gladiator. När jag satte i mitt huvud så började jag skratta. 

La upp den på Facebook och har sedan fått massor av kommentarer, som om det här vore något jag strävar mot. Men det kan jag meddela att det inte är. Men det fick mig att fundera över vad jag strävar efter, och då kom jag fram till att jag strävar efter det här:

Känslan efter en Ironman. Jag kunde varit snabbare, men jag kunde inte varit gladare. Här efter Ironman Nice. Jag kände mig glad och stark hela dagen.

Nu kan man fundera om jag är en som söker större och större utmaningar för att få samma tillfredställelse. Men vet ni jag tror inte det. För jag kan få precis samma känsla en helt vanlig dag. När jag går hem från dagis med min fyraåring och tänker “jag skulle kunna hoppa över det där staketet med lätthet”. Att veta att jag kan springa en mil med ett leende. Att orka åka pulka med barnen efter jobbet. Känslan av att jag bor i en stark och funktionell kropp. Den känslan är så skön. Och jag är tacksam varje dag för att jag är frisk och lycklig.

Just precis nu är jag 100% nöjd med min kropp. Blandningen av simning, cykling, löpning, funktionell styrketräning och lite yoga på det får mig att må nå så sjukt bra!

MEN jag ska villigt erkänna att det är klart jag går igång på utmaningar. 2012 års huvudmål, Norseman ser jag som en riktig utmaning. Men en vacker sådan, och det är naturen i kombination med att jag inte är 100% säker på att klara av den som min mage går igång på. Det är också det som gör att jag tar mig upp tidig morgon för att simma, pressar mig lite extra på cykeln och springer lite närmare min “nu-spyr-jag-snart” gräns. Jag vill inte bara ta mig upp på berget. Jag vill göra det snabbast möjligt.

Och om ni tvingar mig att ta fram en förebild så får det bli den här personen:

Cool, cool. Ubercool. Om jag inte är i min egen kropp när jag springer så har jag hoppat in i Chrissies. Men får jag välja så är jag ändå helst av allt Sofie Lantto. Faktiskt. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

HEJ HEJ HÖFTEN!

Nu blir det julkalender i 24 dagar. Har samlat önskeinlägg så häng på. Men just imorgon ska jag göra lika många benböj, armhävningar

Läs mer »

0 reaktioner på ”GladiatorSofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *