Sök
Stäng denna sökruta.

MaratonMarie

Chefredaktör Marie anmälde sig till Jubileumsmaraton (läs mer här) men hon har inte sprungit en meter sedan Tjurruset. Det är på nivån att tränare har börjat inleda varje samtal med henne med meningen “Men Marie, du måste ju börja springa” även om det är skrivjobb de egentligen ska prata om. 

Idag ringde jag henne och sa att hon ska ta på sig löparkläderna för nu kommer jag och Jeanette förbi och plockar upp henne om tio minuter.

En härlig timme senare lämnade vi av henne utanför huset igen. Jeanette och Marie – tack för en härlig prattur! Dagsljus, snö och grymt sällskap. Whats not to like? Jag tvivlar inte en sekund på att Marie kommer fixa ett maraton till sommaren, konditionen finns redan där. Men jag vill ha hennes sällskap på fler sköna långpass.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”MaratonMarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *