Sök
Stäng denna sökruta.

Fyra minuter mjölksyra

Cykling med Jessica Clarén. Fyra minuters intervaller med en minuts aktiv vila mellan. Gånger sex. 

Med Jessica är musiken alltid rätt och det finns få som kan få mig till tröskelpuls (när kroppen börjar samla på sig mer mjölksyra än den kan transportera bort) så fort, och sedan hålla kvar mig där i fyra minuter. Med ett skratt. En minuts vila och så på det igen. Ren cykelmagi på Sportlife Tegnergatan. Nästa helg är det Nike Blast och Jessica håller inte en klass utan två. Hoppas att jag lyckas ta mig in på någon av dom.

Körde lite styrka (benböj, höftlyft, utfall med vridning, trollböj mm.) före cyklingen och stötte ihop med Annika. Cyklade sedan sida vid sida upp för Jessicas berg.

Sökte efter en förklaring till “trollböj” och upptäckte att dintraning.se har massor av posters man kan skriva ut. Stretch, kettlebellsträning, träningsband med mera för att inte tala om alla övningar och program som finns. Det får bli dagens tips. Trollböj med dintraning som sällskap.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Fyra minuter mjölksyra

    1. Kul! Har samma plan så vi ses säkert. Haffa tag i mig och berätta var vi ska om jag går omkring och ser förvirrad ut 🙂

  1. Du är ju en sådan underbar människa Sofie. Och att ha både dig och fr A på min klass där jag rehabbade benjäveln var fantastiskt. Jag blir generad av ditt beröm – det är faktiskt du som gör det själv.

    KÄRLEK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *