Sök
Stäng denna sökruta.

Ö till Ö 2012?!


Den roligaste tävlingen 2011 var Ö till Ö. Idag öppnade anmälningen och om jag har förstått det rätt så gick platserna åt fort. 

Filmen ovan är Philip af Robson och Tobias Janstads. De sprang/simmade med en Gopro på huvudet. Vi sprang och simmade om varandra så jag får en massa härliga minnen när jag ser den här. Jag blir galet sugen på att köra igen, det är en magisk tävling.

Jag kommer att köra Ö till Ö igen. Men om det blir 2012 vet jag inte. Just nu så ligger alla mina tävlingar under en månad (varför ska allt roligt hända mellan 5 aug och 3 sep?)

Nå, vilka kör i år?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Ö till Ö 2012?!

    1. YES! Då måste ju jag också vara med, som tävlande eller funktionär. För tänk om du ändrar dig och väljer mig där ute på en klippa 😉
      Då måste jag väl kunna byta mössa med Finn och köra vidare med världens bästa Yvonne. Jag ser inget regelbrott i det. Bara simhatten kommer in i mål med lagkompis, kompass, karta och första förband. Eller?

    1. JAAAA!
      Jag hoppas jag inte bränt mina chanser till Swordtrainingcamp (årets bästa träningsläger) för att jag inte lyckades anmäla mig den första timmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *