Sök
Stäng denna sökruta.

Tysken och jag ska ut och resa!

Tysken har blängt lite surt på mig varje gång jag varit och cyklat i berg utan honom. Men igår berättade jag för honom att han ska få följa med mig. Påsk på Playitas är planen!

Som jag längtar. Gourmettriathleterna goes Playitas. 50 meters poolen, here I come again. Havssimning. Gudomlig cykling. Bra löpning. Ser massor av skratt, mjölksyra, god mat och långa pass framför mig.

Nu tränar jag inte bara för tävlingarna i sommar utan jag vill vara stark och förberedd för att njuta fullt ut av skratt och mjölksyra till påsk också.

För att inte tala om att slappa och boosta energi. Här är Marie i poolen under vår resa dit i höstas, redan då bestämde jag mig att jag bara måste tillbaka och träna triathlon!

Så nu är bara frågan, vilka hänger på?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

0 reaktioner på ”Tysken och jag ska ut och resa!

 1. Du har så go inställning! Vi hade två grymma OW-sessions där vågorna va så höga att vi vavade i luften på baksidan av vågen! Sååå mycket garv…
  /L

 2. Grymt Sofie!
  Jag ska också se till att ta mig till playitas igen i år, måste bara se till att kamma hem min lön som fort är ute på vift!

  Håller tummarna för att du hittar en ny brud/herre att göra sexy photoshoots i poolen med precis som du gjorde m Mary 😉

 3. Fast förbundets resa är väl inte över Påsk?
  Vi är ett stort gäng från Triathlon Väst som kommer vara därnere veckan innan, ska se om vi kan spara lite nutella till er med 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *