Sök
Stäng denna sökruta.

Gummiband mellan benen


Morgonpass med Magnus. Vi pratar rodd och en galet jobbig serie med bland annat 50 upphopp på box, kettlebellssvingar, pulls-ups och knäuppdrag. Avslutade med de här två övningarna. Ovan gummiband mellan benen. Ska visst vara bra för att få till ett bra löpsteg (eller rättare sagt för att lära mig att inte ta jättekliv med hälen först…).

Och krokodilen, bra övning för hela kroppen! Får väl erkänna att min krokodil var väldigt trött. Den la sig på sin mage och vilade både en och två gånger.

Skönt att vara på gång igen!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Gummiband mellan benen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *