Sök
Stäng denna sökruta.

I wish I was there…


Min förkylning är bättre men jag vågar inte gå och simma ännu. Fick den här filmen av systeryster. Det är från imorse. 100 meter negativt. Det vill säga första 50 metrarna ska vara långsammare än de nästföljande 50 metrarna.

Jag tittar på filmen och tänker I WISH I WAS THERE! (Sjukt, jag som inte kunde crawla för tre år sedan.) Men jag laddar för Camp Snowman. The comeback of SimSofie! Som jag längtar.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”I wish I was there…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *