Sök
Stäng denna sökruta.

Perfekt teknik med pinne

Fortfarande inte helt 100 frisk, men jag håller på att bli galen. Inne på fjärde veckan utan träning. Istället för att boka av ännu ett pass med Magnus så tvingade jag honom att köra ett snällt 30 minuters pinnpass med mig. 

Med fokus på perfekt teknik så fick jag jobba igenom hela kroppen. Kändes bra att få bana in benböj, marklyft och lite annat smått och gott med bara fokus på att koppla på rätt muskler i rätt ordning. Nu känns det som jag lever igen. Himlen är lite blåare, hjärnan lite piggare och kroppen känns som den är på gång. Tack. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Perfekt teknik med pinne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *