Sök
Stäng denna sökruta.

Ingen röst och inte gravid på mässa

Min röst har försvunnit. Helt borta. Väck. Och plötsligt inser jag hur mycket jag pratar under en dag. Speciellt om man är på mässa och ska jobba.

Jag är i Göteborg och jobbar på Fitnessfestivalen. Idag var det PT-dagen som stod på schemat. En hög med föreläsningar och work-shops för personliga tränare. Och löpclinic med Magnus på kvällen.

Marie övar sig på att falla mot Magnus.

Har också fått frågan om jag är gravid av en välkänd träningsprofil.
Jag råkar vara 100% säker på att jag inte är gravid. Men jag trodde också mig vara 100% säker på att jag inte ser gravid ut. Men tydligen inte.

Bästa tipset om någon är dödligt nyfiken på om jag är gravid i framtiden: bjud mig på sprit! Tackar jag nej så kan det vara så att jag är gravid. Eller så ska jag bara upp och träna dagen efter. Med största sannolikhet är det det sistnämnda. Tackar jag ja så har ni gjort mig glad 🙂

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

5 reaktioner på ”Ingen röst och inte gravid på mässa

    1. Jag tyckte också det var bra.
      Riktigt frustrerande att inte kunna prata, hade sett fram emot att få prata med dig på riktigt… Men någonting lär jag mig väl av det här också. Vet inte riktigt vad ännu… Lycka till med “nya” snabba effektiva löpstilen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *