Sök
Stäng denna sökruta.

Kalmar triathlon 18 augusti!

Nu är datum klart för Kalmar triathlon. 18 augusti 2012. Inga besked om det blir Ironman eller en vanlig Järnman men ett datum. Ett steg på vägen. Nio månader. Nu är det bara att börja ladda. Wop. Wop. Vilka är på?Här är filmen från i år. Jag vill gärna köra Kalmar 2012, framförallt om det blir en Ironman. Men det ligger 13 dagar efter Norseman. Inte helt optimalt. Inte ens för en Lantto.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Kalmar triathlon 18 augusti!

    1. Perfekt. Min plan blir då att heja på banan eller sittande i någon skön solstol. Men heja kommer jag att göra. HEEEEEJA!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *