Sök
Stäng denna sökruta.

Norseman 2012. Anmäld!

Idag öppnade anmälan för Norseman 2012. Nästa år är jubileum och loppet körs två dagar. Det finns totalt 500 startplatser. Nu drömmer jag om att Gourmetriathleterna featuring Helena får varsin plats. Hoppas, hoppas, hoppas!

Jag förväntar mig inte att det ska vara varmt. Rättare sagt jag hoppas verkligen det inte blir varmt! Varmt är inte för mig, men fjord + världens vackraste berg är för mig!

Så snälla, håll en tumme för att vi får startplatser till nästa år. Det känns som det är en riktig gourmetIronman. Vackra vyer, höga berg och lite av ett äventyr. Perfekt för tre Lapplandstjejer och Anders! Fotografier ovan: Jørgen Melau

Gourmettriathleterna innan sin första Ironman 2010.


Featuring Helena… Här Helena, Lisa och Sofie innan Favoritens triathlon 2009. (Vi är fortfarande lite besvikna över att vi inte fick behålla den gröna badmössan) Den här bilden är bara rolig om man fattar exakt hur rädda vi var vid tillfället. Det var Helenas första triathlon och min och Lisas andra. Ever, ever, någonsin.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Norseman 2012. Anmäld!

  1. Yupp – anmäld. Landrover förberedd med cykelmekande pappa. Dotter i rätt ålder som knatar sista branten… Nu är det bara att hålla tummarna. Annars får det bli sprinten och högljutt hejande, OK!!!

  2. Fy Fabian vad underbart. Jag ska oxå göra den där jäkla norrbaggen en dag men får nog ge det 2 år. Ser helt uuuuunderbart ut på filmen- starten är magisk! Go go go Sofie GO!

    1. Man har en vecka på sig att anmäla sig sedan drar de vilka som ska få starta. Kring den 4:e november ska man få ett svar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *