Search
Close this search box.

Lördagens långpass

Förra året var jag just nu mitt inne i min “testa en ny grej varje vecka” period. Då drog vi bland annat ihop ett skönt gäng tjejer som laddade för Tjurruset tillsammans. Ovan är vi typ före och under är vi typ efter Tjurruset. Och ja, det är lera ni ser upp till brösthöjd på hela gänget.

Imorgon ska jag ge mig på Lidingöloppet. Jag har tidigare sagt att jag aaaaalldrig ska springa det. Men härligt nog så flyttas gränser och man förändras. Jag har lagt ut morgondagens prylar i en hög på golvet. Nu är planen en kopp te och att försöka lägga mig tidigt. Tänker mig morgondagen som ett långpass, tassa runt 30 km, försöka njuta lite och inte pressa kroppen för hårt.

Jag känner mig återhämtad och frisk.

När jag sitter ner och dricker mitt te.

Men pressar jag den lite (som när jag skjutsade chefen på min pakethållare till stationen mitt i natten igår) så kommer mjölksyran DIREKT. Så återhämtad är jag inte. Men jag testar och ser hur den mår. Förhoppningsvis så tycker den är det är dags att röra på sig igen. Den som väntar får se. Ses vi imorgon så heja högt!

Ps. Girls, saknar er! Ska vi köra någon favorit i repris med början nästa vecka? Poledance, Runners gym, Military training, Bikramyoga, Crossfit? Eller ska vi ses och rent av bara dricka öl? Ds.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Lördagens långpass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *