Search
Close this search box.

Superövningen!


Vardag. Måndag. Styrka med bästa redaktionen. Ovanför gör vi superman, wroom! Här kan ni läsa om passet. Det som är bra är att mina kollegor alltid får träningsvärk dagen efter medan min kommer smygande en dag senare, så på deras stön så brukar jag veta vad som är antågande. Imorgon kommer jag tydligen känna i baken, eller bakhöften som Andreas PT kallade den igår.

Jag passade på att fråga Andreas om min högra axel som gav upp under ÖtillÖ. Han böjde och kände och jag höll i mot, än hit än dit. Och sedan konstaterade han att jag borde stärka upp bröstmusklerna och sidomagmusklerna. Det kändes uppfriskande efter att alltid fått rekommendationen att stärka upp baksida axel. Självklart bjöd han på den perfekta övningen för “as-snabb-och-smärtfri-ötillö-2012”. Nu är det bara att panga medicinboll i marken så blir det nog bra det här. (Ok, jag kommer att fokusera på simteknik, yoga och lite annan styrka också)

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Superövningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *