Sök
Stäng denna sökruta.

ÖhhhtillÖhhh

Imorgon 06.00 går starten för ÖtillÖ. Här kan man gå in och kika på hur det går för oss. Vi är lag 93. Drutten och Krokodilen.

Anders skrev ett inlägg om vem som vinner och jag skriver också under på den. Roligt är att två favoriter knep en startplats för bara några dagar sedan. Pontus Lindberg och Ted Ås. (Pontus vann Järnmannen iår och Ted kom trea) Så det lär bli lite fight framme i täten. Men helt ärligt så är det inte där Drutten och Krokodilen kommer befinna sig. Vårt mål är att ta oss in i mål och att under delar av dagen ha en underbar dag i skärgården.

Måndagens planerade träning: 54 km löpning och 11 km simning från Sandhamn till Utö. Jag har aldrig sprungit så långt. Och aldrig simmat så långt. Men vi gör som vanligt. Ett steg i taget tills vi är i mål. Håll en tumme under måndagen, som vanligt ber jag er hålla den extra hårt framåt middagstid då jag tror det kommer vara som slitigast ute i skärgården.

Förutom att det är många mil som ska avverkas så är i princip alla i terräng. Men jag tycker terräng är 100 gånger roligare än motorväg så nu hoppas jag bara att kroppen är pigg nog att ta mig från Sandhamn till Utö så snabbt att vi klarar av tidsgränserna.

Nu ska jag packa det sista och sedan rör vi oss mot båten som tar alla startande till Sandhamn. Se till att ha en fin söndag!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”ÖhhhtillÖhhh

  1. Bröllop och champagne, kan man ladda på bättre sätt? Lite sömn på det här så är jag i perfekt form 🙂
   Tack för igår, alltid lika trevligt att ses!

 1. Stort lycka till i ö till ö. Ser fram emot racerapporten:-) ja bröllop o champagne är ju en lite udda uppladdning, men det fanns ju gott om energirik mat;-)

  magnus

 2. WOW!

  Grattis till bedriften… satt och kollade med spänning på resultattavlan och undrade om ni skulle hinna innan den sista cut-offen… 🙂

  Sjukt bra jobbat!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *