Sök
Stäng denna sökruta.

Bra på att ladda!

Veckan innan tävling drar jag ner på träningen. Försöker äta och sova mycket och bra. Jag är faktiskt skitbra på “ladda-inför-tävlingvecka”! Jag älskar att äta, jag älskar att vila, jag älskar att sova! Foto: Hans Berggren

Det finns ingen mening med att trycka in massa träning den här veckan. Några korta pass i tävlingsfart räcker. Nu är jag i den här formen inför den här tävlingen. Punkt slut.

Jag tänker 1000 tankar om vad som kan hända och inte hända. Men jag gör som inför alla andra utmaningar. Funderar igenom vad jag är orolig för. Vad kan jag göra för att det inte ska hända. Vad gör jag om det händer. Sedan sorterar jag bort det och ser det i det här fallet perfekta ö-till-ö-loppet framför mig om och om igen. Åh, det kommer bli en härlig dag!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Bra på att ladda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *