Sök
Stäng denna sökruta.

Minutplanering i kalendern

Löppass med några av Gourmettriathleterna. Jag är lite orolig över att inte Lisa och Anders är med mig på banan under måndagens tävling… Foto: Hans Berggren.

Just nu känns det som om livet går lite väl fort, och jag har minutplanering i kalendern fram till nästa måndag. Det är deadlines på jobbet, tusen saker att fixa inför ÖtillÖ, bröllopstal till gammal vän ska skrivas, det ska packas och på lördag så är jag funktionär på en av klubben ordnad tävling sedan snabbt ombyte till snygga klänningen och iväg på bröllop. Fest med brudpar och ett gäng sköna Gällivarevänner. Söndag upp och iväg till bryggan och båten som ska ta mig till starten av ÖtillÖ.

Finaste löparen! Deadlines, tävlingar, tal och allsköns annan skit – det här är ändå viktigast. Kramar med de man gillar mest. Punkt slut stjärnstopp!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Minutplanering i kalendern

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *