Sök
Stäng denna sökruta.

Det perfekta ÖtillÖ paketet

Vet ni, idag simmade jag och sprang och simmade och sprang och simmade och sprang. Och sedan svor jag över alla prylar. Ska man klippa av våtdräkten ovanför knäna eller inte. Hur ska man frakta fenorna när man springer, och våtdräkten, om den ska av under de längre sträckorna, hur ska man frakta den då?

Önskar det fanns ett paket att köpa.

“Det perfekta ÖtillÖ-paketet” Köp det här och du kan inte skylla på prylarna om du inte tar dig in i mål.

Men så är det också lite av det roliga. ÖtillÖ är en så ny tävling så jag tror inte det optimala ÖtillÖ-paketet finns. Men om man kikar på de på prispallen så är det klippta våtdråkter som gäller. Förra årets vinnare hade inga fenor, men det fanns många topplag som hade fenor. Själv vill jag bara ta mig in i mål, och det med ett litet leende åtminstone under delar av dagen. Man är ju gourmettriathlet.

PS. ALLA tips på det perfekta ÖtillÖ-paketet är välkomna! Ds.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

SWIMRUN LINAN

Nu är det nära. Imorgon 12:00 går båten till Sandhamn. Incheckning, möte, middag och sömn. Och på måndag simmar och springer Lisa

Läs mer »

SNART ÖTILLÖ

Syster Lisa brukar alltid få lite tävlingsnerver när hon köper mjölk och utgångsdatumet är EFTER tävlingen. Som nu ÖtillÖ den 7 september. Jag

Läs mer »

0 reaktioner på ”Det perfekta ÖtillÖ paketet

  1. OM man kollar förra året så körde ju både 1:an (colting och byrne) samt lag 2 ( hansson och hasselmark) utan fenor och de hade brutala tider båda två…det intressanta är att Hansson inte simmar särskilt bra…dock så springer ju FJS-laget sjukt bra i terräng…

    1. Tack, jag känner att jag måste skaffa mig koll. Jag tror på Ola när han säger att fenor is da shit. Så här kan jag inte ha det. Nu får jag ta och styra upp honom 😉 Teamade med Erika på dagens simning, och nu ser jag fram emot nästa måndag som bara den. Åh, vad kul det ska bli. (och antagligen lite lidande också)

  2. Fenor. Lämna hemma.
    De är tunga att bära. Svåra att sätta på. Svåra att ta av. Svåra att gå i med (med grönt snor på stenarna så förstår du vad jag menar). Svåra att gå upp med (samma snor på stenarna dyker upp då). Dessutom blir man dubbeltrött i benen av både vifta med benen när man simmar och i skogen!
    Sofie du kan simma. Lita på dig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *