Sök
Stäng denna sökruta.

Järnmannenkväll

Sara och Johanna ska köra Järnmannen för första gången och bjöd in de tre erfarna (harkel, harkel…) järnmännen Lisa, Anders och mig på middag. Det blev en kväll med mycket skratt och väldigt god mat.

Sara och Johanna ville ha en kväll där de kunde ställa tusen och en frågor. Som hur man fixar en punka med en pump med kylsyrepatron. Det slutade med att vi så kallade erfarna järnmän konstaterade att vi måste hem och testa så att våra verkligen fungerar. Vi kikade lite på kartor på banan, pratade om hur man får i sig energi (jag kan inte kalla geler och bars för mat) under tävling, tittade på bilder från förra året och frossade i triathlonprat.

Lite cykelfix. Anders sitter i stora läderfåtöljen och kommer med goda råd och brudarna jobbar.

Tack för en mysig kväll, hoppas ni fick något av värde ur oss.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Järnmannenkväll

 1. Åh det måste ha varit en lärorik kväll, kan man hyra er? 😉 Jag måste öva att byta slang!

  Hur tänker du inför loppet med mat? Tömmer du dig på kolhydrater för att sedan fylla på? Vad kör du för energi under loppet?

  Snart är det dags 🙂 Det ska bli riktigt skoj!! Hoppas vi ses under fredagens genomgång:)

  1. Ja, nu är det nära. Ska bli så kul! Jag äter i princip som vanligt. Laddar med extra kolhydrater (pasta, potatis mm) under slutet av veckan. Och massor med extra frukt och grönsaker under hela veckan. Jag upplever inte att jag får någon extra effekt av att “tömma mig på kolhydrater”, då känner jag mig bara svälld utan att få ut någon extra effekt under tävlingsdagen. I Kalmar kommer jag köra så här, fast med någon fler gel på löpningen:
   https://lanttolife.se/2011/05/vad-ater-man-under-en-ironman/

 2. Tack för ditt svar! 🙂 Kör nog också på extra kolhydrater i slutet av veckan och laddar upp med mycket frukt. Precis ätit en blåbärsfrukost 🙂 Tack för alla superbra tips du ger, riktigt kul och nyttigt att läsa för en nybörjar triathlet som mig! 🙂 Du är grym!

  Vi ses snart 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *