Sök
Stäng denna sökruta.

Segling hade varit en bättre sport idag


Syster Lisa jobbar i motvind…

Cyklade en vända idag. Väderprognosen sa sol och 9 m/s. Men jag sträckte upp mitt pekfinger och säger “det var minst 11 m/s”. I medvind så gick det fort. Och i motvind gick det inte alls. Eller väldigt sakta.

Jag blir så där förbannad på vinden, börjar skälla högt på den. Förbanna den, som om den skulle höra mig.


Erik Hooft och Anders på väg uppåt och framåt.

Avslutade med att springa en vända, och kolla hur det gick för alla som körde Ironman Frankfurt. Grattis alla till fantastiska resultat. Gladast blev jag när jag såg Helena Lindahls tider. Vi körde om varandra på cykel och sprang om varandra i Kalmar förra året. Då var vi lika, jag drömmer om att jag gjort en lika stor förbättring som hon till i år. Idag simmade hon på 1:12:09, cyklade 18 mil på 5:35:54 och sprang sitt maraton på 4:34:32. Totalt 11:30:33. Heja Helena, du är gryyyym!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Segling hade varit en bättre sport idag

  1. Hej,
    Gör vinden till din vän, då kommer du kapa placeringar eftersom andra dukar under i den:-) Den stärker ju dig även om den är lite jobbig.
    //Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *