Sök
Stäng denna sökruta.

Inte bekvämt någonstans

Här ser ni två av systrarna Lantto. Idag simmade vi en vända i en sjö i närheten och sprang sedan 2,5 kilometer i för mig ett rasande tempo. Min puls passerade 170 direkt och fortsatte upp, syster Lisa såg helt oberörd ut och drog runt mig. (Och ni ser hur snabbt vi springer, vi fastnade knappt på bild…)

Måste tvinga henne att dra runt mig oftare, tror det är bra för mig. Hamnar lätt i ett skönt bekvämlighetstempo när jag springer själv. Det här var inte bekvämt någonstans. Men när det går snabbt så är man framme snabbare, och det gillar jag.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Inte bekvämt någonstans

  1. Drog runt. Den var fin, jag trodde hela tiden att du var på väg att dra och tänkte med jämna mellanrum…när hon drar nu så börjar jag gå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *