Sök
Stäng denna sökruta.

Kliv in i en annan kropp…

På planet till Nice så läste jag en artikel om lycka, där det fanns en övning där man skulle välja en person som man tycker är lycklig. Se den framför sig, vända på henne/honom och så kliva in i den kroppen. Frågade Anders och Lisa vilka de skulle välja att vara på tävlingsdagen…

På tävlingsdagen så var vi i slutänden oss själva, men övningen är lite rolig. Jag skrev om min idol tidigare, läs här. Väljer fortfarande Chrissie Wellington. Hon fortsätter imponera. I våras gjorde hon Ironman Sydafrika på 8:33:56. Tjejen simmar 3860 meter på 51:40, cyklar 18 mil på 4:45:23 och avslutar med ett maraton på 2:52:54. Och det med ett leende.

Anders valde Gunde Svan.

Syster Lisa valde olika kroppar för olika grenar. När hon simmade klev hon in i Mikael Roséns kropp, till cykeln blev det Contador och till löpningen hoppade hon in i Ruben McRae.

Om du inte är dig själv idag, vem väljer du att kliva in i?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Kliv in i en annan kropp…

 1. Jag skulle också valt Chrissie Wellington. Läst någon gång att hon har bäst syreupptagningsförmåga bland världens kvinnor. Något över 7 liter om jag inte minns fel. Sen är hon ju helt grymt bra. Tror Björn Dähli var bäst av männen. Fatta vad bra man kan syresätta musklerna då:-)

 2. Jag skulle välja dig Sofie!! Den lyckan du har på läpparna under cyklingen är imponerande, själv ser jag ut som ett kioskmongo i blicken pga. alla fokus!! =)
  (Kan vara Contador som håller andan på bilderna, men jag är osäker!)

  1. Haha, tack.
   Contador, man ser lång väg att det är Contador. Eller förresten, du ser ut som sinnebilden för en snabb, cool och fokuserad triathlet! Är fortfarande imponerad. Ruggigt bra sim och cykeltid du fick till och att du fortsatte springa … DU ÄR SJUKT STARK!

   (Medan jag mest ut som jag mött Gud i bergen, på allvar, var jag så där j*vla glad? Det är knappt så jag tror det själv 😉

 3. Eftersom jag just ska pysa iväg till Sportlife och köra BODYCOMBAT så får jag väl försöka kliva in i Rachael Cohen då. Det lär bli trångt, för hon är mycket smalare än jag. Hoppas att hon inte blir sur. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *