Sök
Stäng denna sökruta.

Du simmar j*vligt snabbt


Simmade imorse. Mer avsim och plask och lek än ett riktigt simpass. Ville bara väcka kroppen lite och känna efter hur den mår. Den är trött efter förra veckans träning, mjölksyran kommer krypande i låren så fort jag tänker “ta i lite”.

Efter simpasset så gav 120-kilos gubbarna som jag hänger med i förortssimhallen mig komplimanger. En sa “du simmar j*vligt snabbt”.
De om några måste ju veta, vi har ju setts en del under våren 😉

Hittade filmen ovan från Ironman Nice förra året. Vad mycket folk. Hur ska en norrlänning som är van att ha tre banor för sig själv överleva? Hoppas det finns lika trevliga 120-kilos gubbar i havet.

 


26 dagar kvar. Har fått
coach Pasis schema för juni. Jag gillar vecka 26 bäst. Där står det “Champange, jordgubbar och kanske lite lätt simning”. Fast ska jag vara ärlig så längtar jag efter vartenda pass, det handlar bara om att pussla in dem i vardagen.

Dagens bästa bjöd min kollega Anna-Lena på. Hon har gått omkring och muttrat på redaktionen, och nu startade hon den. Bajsies blogg! Läs hennes inlägg.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *