Sök
Stäng denna sökruta.

Det sista som överger en är hoppet

20110603-194730.jpg

Har åkt på redaktionsförkylningen. Tungt huvud, ont i bihålorna och huvudet fullt av snor. Tur att man har många intressen. Packade bilen och drog till fallskärmsfältet. Tre fallskärmshopp senare och livet är så bra det kan vara.
Jag i frifall över Gävle, inte idag, fast jag var lika glad idag. Foto: Hans Berggren.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Det sista som överger en är hoppet

    1. Jag gjorde mitt första hopp våren 1993, så det börjar bli några år 🙂 Fortfarande lika härligt! Säg till när det är dags så hoppar jag med dig.
      Jag hoppar inte tandem (där man är ihopkopplad med en instruktör) men jag utbildar och hoppar med elever.

  1. Du är så modig…jag är sjukligt höjdrädd men att hoppa fallskärm är faktiskt en av mina drömmar. Önskar jag vågade en dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *