Sök
Stäng denna sökruta.

Två dagar kvar… eller dagen då vi shoppade

Två dagar kvar till Ironman Nice, eller dagen då vi insåg att det fanns så mycket prylar vi inte visste att vi behövde…

Thomas som är bekant med banan (och körde tävlingen förra året) guidade oss runt den del av cykelbanan vi inte sett. Thomas är också den enda svensk som kört Ironman Nice snabbare än Kalmar. Alla andra har tagit minst en timme extra på sig under den här tävlingen jämfört med vår platta svenska tävling. Alltså är Thomas precis den man vill ska visa en runt! Nu ska vi också kapa en timme var jämfört med Kalmar.

Kommer inte att klaga på utsikten på söndag.

Högsta punkten vi passerar, efter en cirka två mil långa stigning. Totalt är det ca 1800 höjdmeter som ska tas. Här tänker jag skrika av glädje. “HURRA för mina starka ben. Hurra för mig” Sedan är det bara att trampa vidare, det är cirka 11 mil kvar…

Vi kikat runt Ironman expo-området en vända till. Det finns så många prylar som vi inte visste att vi behövde. Som det här flaskstället.

Eller den här hjälmen.

Anders köpte t-shirten. Jag och Lisa blev sugna när vi såg att IM-loggan är gjord av alla deltagares namn. Så till höger i M:et ser man Lisa Lantto och Sofie Lantto. Anything is possible. You bet!

Självklart har vi laddat med gourmetmat också. Alltid!

Glad midsommar på er.

 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Två dagar kvar… eller dagen då vi shoppade

  1. Det ska bli spännande att läsa hur tävlingen varit sen. Jag körde Bergen Triathlon i helgen och tycker backar är lite kul (dock inte kallt och regn förstås). Funderar på antingen Nice eller Schweiz IM till nästa år. Så en utförlig berättelse av tävling och bana ser jag fram mot 🙂
    Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *