Sök
Stäng denna sökruta.

Följ oss här på söndag!

Söndag 06.30 står vi på stranden redo för att bränna av Ironman Nice. Här kan man följa oss! Sök på vårt namn eller startnummer. Lisa är 89 och jag är 132 och  Anders är 753. Håll en tumme för oss, speciellt mitt på dagen när solen står som högst och vi ska klättra berg på våra cyklar som mest.

Tack för hejarop och sköna kommentarer. Jag läser alla även om jag inte hinner svara på dem, har inte världens bästa uppkoppling här. Men man blir så glad och det betyder så mycket att någon tänker på en.

Idag har vi packat det sista i våra växlingspåsar. Man lämnar in cykeln och BIKE och RUN påsarna kvällen innan. Här har jag lagt upp innehållet i varje påse för att kolla, dubbelkolla och trippelkolla så att jag får med allt. Ska dra igenom exakt hur jag tänker en dag då jag har massor med tid 🙂

Incheckning på växlingsområdet. När man checkar in så matchas mitt chip som jag har i armbandet med lappen som sitter på cykeln och så tas ett foto med dig tillsammans med sin cykel. Här blir Lisa fotad med sin kärlek.

Sedan är det bara att traska in med cykeln i ena handen och dina växlingspåsar i andra. Till höger i bild ser ni klubbkompis Mattias Bylund som dök upp idag.

Phyyyyssss, phyyyyysss hördes plötsligt överallt. Det visar sig visst vedertaget att man tömmer däcken på lite luft för att de inte ska sprängas när de står ute i stekande sol. Eftersom jag har förlängda ventiler så var det inte helt enkelt att tömma ur lite luft. Som tur var så fanns det snälla funktionärer som letade upp en liten pinne åt mig så jag slipper oroa mig för det.

Hej då tysken, ses imorgon. Jag kommer förbi och ger dig lite extra luft i hjulen och lite kärlek innan jag simmar 3860 meter. Sedan är det du och jag i många timmar. Bakom min sadel kan man skymta “BIKE OUT och 180 km cycling” skylten. Där börjar vi vår cykeltur.

Anders och Lisa med cykeluppställningsområdet i bakgrunden. Drygt 2500 cyklar ska sova på Nice strandpromenad.

Inlämning av växlingspåsen för löpningen.

Så blev vi märkta med vårt nummer på benet.

Inlämning av cykelpåsen. Mattias, Anders, Lisa och jag.

Och till sist blev vi ihopkopplade med ett chip som vi ska ha runt ankeln under hela tävlingen.

Nu en nattmacka och förhoppningsvis massor av sömn. 05.00 öppnar de till cykelområdet så då ska vi pumpa våra däck och fylla våra vattenflaskor. På med våtdräkten, lämna in en påse med vanliga kläder som vi vill ha efteråt.

Lite uppvärmning och sedan 06.30: BOOOM!

Träningsdagen som gjort att jag tagit mig ut i snömodd och sprungit, klivit upp tidiga morgnar och hasat mig ner till den iskalla poolen, cyklat tretimmars spinningpass är äntligen här. Ser fram emot en lång och helt galen dag! Tar vi oss igenom hela så är det bra, och gör vi det inte så tänker vi ha en sjuhelsikes bra dag fram till att sopbilen plockar upp oss.

Wop, wop. Nu kör vi! Ha en fin söndag ni med.

 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Följ oss här på söndag!

  1. 5 timmar kvar!

    Riktigt imponerad av er, det har varit grymt kul och inspirerande att följa din uppladdning. Lycka till!

  2. Du är min idol Sofie!! Hoppas det gått bra hittills o att du nu är ute o kör järnet med fina cykeln! Puss o kram!

  3. Hurraaaaa! Ni kom i mål allihop! om jag har tytt liveresultaten rätt… Men farligt jag blir ju också sugen på sådana där äventyr. men inte simningen iofs. jag trivs bättre på vatten än i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *