Sök
Stäng denna sökruta.

3 dagar kvar till Ironman Nice

Torsdag. Tre dagar kvar till Ironman Nice. Morgonsim. Anders in action.

Sofie bubblar mycket när hon andas ut. Tydligen. Alla undervattensbilder har klubbkamrat Thomas Stade tagit.

Testade nya simgogglar idag. Zoogs. Man måste ju ha något nytt till tävling. Och något blått och något lånat… eller hur var det nu?

Vi testade att kasta in bananer i Anders mun. Lyckades sådär.

Thomas, jag och Anders på stranden där starten på söndag går.

Incheckning. Det börjar närma sig.

Anders har gått igenom kontrollen. Armbandet är på!

Thomas och Lisa provsmakar det som kommer serveras efter banan.

Lisa hämtar ut påsar att lägga prylar i.

Och det fanns prylar att shoppa. I massor!

Men sedan promenerade vi genom gamla stan. Och Gourmet-triathleter som vi är så testade vi lite glass också. Över 100 sortera att smaka på…

Godkänt!

Min barndomskompis Josefine har hängt med oss sedan i tisdags. “Husmors-semester med eliten” har hon kallat sin resa. Hon har två barn och hon ville ha sömn, egentid, god mat och lite champagne. Alltså väldigt kompatibelt med gourmet-triathleterna. Imorgon drar hon hem 🙁

Och så hade vi mitt problem med att en av mina “tempo-pinnar” (de där pinnarna som sticker fram i mitten av mitt styre, där växlarna sitter) går att rotera lite. Har kollat runt lite med några cykelaffärer, men inte känt förtroende för någon (man lämnar inte sin tysk till vem som helst…) Men så idag öppnade Shimanos verkstad på Ironmanområdet. Vilka hjältar! Den här fransmannen jobbade minst 30 minuter med mitt problem, ringde runt till tio cykelaffärer på rivieran men löste till slut mitt problem så långt det går just nu. Sedan justerade han växlarna lite, kollade bromsar. Helt otroligt vilken service!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”3 dagar kvar till Ironman Nice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *