Sök
Stäng denna sökruta.

På plats i Nice

Gourmet-triathleterna är på plats i Nice. Vi vaknade av ett sms av klubbkamrat Thomas Caz Stade som var nere på stranden. Hoppade i dräkten och gick ner och testsimmade havet. Så skönt. Hade inte tänkt på vilken extra flytkraft man får av saltvattnet.

Thomas Caz Stade hade redan simmat klart när vi kom ner.

Lycka kan vara att få börja dagen med morgonsimning i havet.

Anlände igår. Började med att anmäla fel på Anders cykelväska:

Någon annan väska hade böjt till muttern som hjulet sitter fast i.

Typiskt obra.

Inte helt roligt att cykla med. Så nu har vi besökt en cykelaffär och fått den uträtad. Nästa mission är att få tag på någon som kan hjälpa mig att få fast ena tempopinnen 100%. Den kan rotera lite, lite. Också typiskt obra inför en Ironman.

Efter morgonsimningen gick vi förbi och köpte frukost. Älskar att det finns färska grönsaker och nybakt bröd runt hörnet. Överallt.

Laddat med frukost, nu montera cykel, leta cykelaffär som kan hjälpa mig med mitt problem och provcykla första delen av banan. Och som Lisa precis sa “vi måste öva på segergester också…” Det är mycket nu 😉

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”På plats i Nice

 1. Mycket som verkar obra som isolerade företeelser…men du sitter på något som är mycket bra och hela tilltaget med Nice verkar oxå mycket bra!

  Kör hårt & give the iron!

  /Lars

 2. Break a leg!
  Jag är så otroligt avundsjuk över din förmåga att orka med träningen så jag tvivlar inte ett dugg på att du kommer att genomföra Ironman på ett sjujävla bra sätt!

  /Annika B

 3. Ni kunde inte ha valt en charmigare bild?? (Det var kanske den charmigaste??) Räkna med att jag kommer ha med kameran imorgon och jaga er efter simningen!! =)

 4. Wow, wow, vilka hysteriskt vackra bilder! Ljuvligt! Världens största lycka till nu! Kör så det ryker. Ser fram emot att se segergesten i bloggen sen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *