Sök
Stäng denna sökruta.

Dansa runt din puls


Åre. 08.00 Cykling med Jessica. Ingen kan få mig att svettas som hon.

Jag cyklade igång dagen och kroppen med hjälp av Jessica Clarén. Med hjälp av skön musik och bra guidning så rann svetten efter 30 minuter. Jag fullkomligen älskar att cykla för henne, hon får mig till den där nästan meditativa känslan där svetten rinner och man leker med sin puls.

Hon sa någongång under passet “dansa runt din puls” och det var precis så det kändes. Små justeringar på den lilla ratten och pirret i benen närmade sig (även kallad mjölksyra) och en liten vridning åt andra hållet och man var inne på lite återhämtning.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Dansa runt din puls

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *