Sök
Stäng denna sökruta.

Idag har jag cyklat, och cyklat …

Utan att det riktigt var planerat så blev det en grym cykeldag idag. Började med att ta en tur med mina två älskare. (Tysken och Vittangi-pojken se nedan)

Roslagen smakade gott till lunch!

Efter lite jobb så hälsade jag på Stefan på Canyon som är schysst och hjälper mig med att hitta rätt position nere i tempobågen. Johan från Team Cykelcity gav bra tips på skönt dalmål. Jag vill fortfarande ännu lite längre fram (läs kapa mina tempopinnar samt byta till en ännu kortare styrstam) och ihop med mina armbågar mer.

Jag hade ingen plan på att cykla eftersom jag redan hade rätt många mil i benen, men så var vädret så fint, omgivningarna så vackra, finhjulen på och sällskapet så trevligt så jag trampade fem mil till. Men jag får väl erkänna att benen kändes rätt tunna i uppförsbackarna…
Det blev en helt fantastisk dag.

Nu packa och i säng. I morgon ska jag till Åre med skönaste redaktionen.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *