Sök
Stäng denna sökruta.

+- 30 kilo

Ett suddigt foto taget med en telefon och en uppsminkad variant av mig. Skillnad på bildkvalité men också drygt 30 kilo i vikt.

För fyra år sedan vägde jag någonstans mellan 90 och 100 kilo. När vågen passerade 90 kilo så slutade jag väga mig. Såg inte riktigt vitsen med det. Nu i efterhand hade det varit lite roligt att veta om jag spräckte 100 kilos gränsen.

Jag gjorde samma resa 2004. Min kropp tycker tydligen att +30 kilo är bra när man ska föda och amma ett barn. Jag tycker inte det är så kul att vara gravid, fast jag mådde löjligt bra under bägge graviditeterna. Till stor del var det nog att jag kunde träna (anpassat) hela vägen fram till förlossning. Spinning, styrketräning och en hel del fysisk gravidyoga passade mig.

Förlossningarna minns jag också som två galna men rätt roliga äventyr. Förberedde mig inför dem precis som inför en tävling. Tog reda på fakta. Funderade på allt som kunde gå fel, läste på hur jag skulle göra då. Men sedan om och om igen så såg jag min perfekta förlossning framför mig. Och vet ni… det blev två perfekta förlossningar. Och två perfekta barn (ja, det är tur att naturen funkar så… att alla föräldrar tycker att just deras barn är det fiiiinaste och bäääästa barnet på den här jorden…)

Idag fyller min lill-kille fyra år. Han har blivit en skön typ som har massa sköna bus för sig. En liten minimänniska som traskar omkring här hemma och skämtar, har åsikter och egna funderingar. När han själv fick välja bild till inbjudningskorten så valde han den här.

Hurra för världens bästa alla kategorier – Elis Skywalker!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BARN BARN BARN

Jag tycker jag lever i nuet men så fyller min dotter plötsligt 18 år och jag undrar var tiden tog vägen. Det

Läs mer »

SKOLAVSLUTNING

Jag blir ta mig tusan blödigare och blödigare för varje skolavslutning. Tidigare fattade jag ingenting när jag såg föräldrar som grät när

Läs mer »

0 reaktioner på ”+- 30 kilo

 1. Vilken resa du har gjort med din kropp!
  Det är helt fantastiskt hur kroppen kan förändras….om man bara vill… å att den fyller sin funktion.

  Var rädd om den. Jag är rädd om min. Man får bara en!

 2. Sant, så sant, man ska vara rädd om sin kropp!
  Det är rent otroligt vad den gör för en, bara man ber den. Tack kroppen!

 3. Ja, kroppen är otroligt! Tänk – 30 kg, två 15 kgs hantlar har du blivit av med & två fina barn har du fått. Hur häftigt är inte det? 🙂

  Jag gillar att vara gravid, men känner att NU räcker det. Varje liten vardagssyssla blir så tung. 10 dagar kvar… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *