Sök
Stäng denna sökruta.

Lanttopokalen – april

Här är Funbeats Lanttolista för april. Vi hade planerad pokallunch i tisdags men då bokade bror Martin av den några timmar före. Hade det varit Lisa som bokade av så hade jag inte godtagit det (Lisa ligger närmast att få pokalen…)

Det man ser nu på Funbeat är att alla cyklister som skvalpat runt nederst på Lanttolistan under vintern klättrar. Och de klättrar fort …

 

Magnus har klivit upp på första plats, så mejla mig din fysiska adress så ska jag skicka ett tröstpris för att du har fel efternamn för att få vår vandringspokal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här moffar Magnus apelsin under “bergsturen de lux” på Mallorca. Att han har så mycket träningstid när han är så snabb är konstigt. Han trampade säkert de där 14 milen på 322 min och 8 sek medan jag trampade på i drygt 427 minuter. Jag borde alltså har mer träningstid än Magnus. Eller hur blir det nu?!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Lanttopokalen – april

  1. Övre hälften. Helt ok efterssom jag var sjuk på Mallis. Hade jag varit frisk hade det sett annorlunda ut. Eller vänta nu – med ditt resonemang hade jag cyklat snabbare. Med andra ord ligger jag nog rätt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *