Sök
Stäng denna sökruta.

Långfredag på Mallorca

Långfredag på Mallorca. Regn. Det borde vara lag på att det inte får regna på Mallorca. Så det så. Inledde dagen med en timme i poolen, sedan kom en våtdräktsförsäljare förbi, men jag vågade inte prova någon dräkt. Har inte råd med fler utgifter…

Klas i poolen. Lisa och Sara testar våtdräkter.

Finn och Jona.

Våtdräktsutprovning. Helena närmast i bild, coach Mike längst till vänster. Han har satt upp kameran och går omkring med tidtagarur för att hjälpa oss att hitta den perfekta dräkten.

Nu frukost och soldansen så det blir lite cykling så här på långfredagen. Glad påsk på er!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *