9 Comments

 1. Ken
  20 January, 2011 @ 10:27

  Det er jaggu forskjell på folk. Jeg ønsker meg et löpband hjemme, og en sykkelrulle, og et rom med tunge vekter, og…

  Reply

 2. Jonna K
  20 January, 2011 @ 17:30

  Tejpa upp en bild på väggen framför. på något som får dig kämppa. Bild på de två trollen du har hemma, bild på Lisa kanske? någon som får dig känna “åh nu ska jag visa dig (pratar med bilden)” Kan hjälpa eller bara meninsglöst.

  Ibland kan löpband vara skönt att ha som alternativ, om det är svinkallt ute t.ex.

  Annars är det bäst springa ute så man blir glad på att springa.
  Marathon Mia sa till mig ett träningspass: “man ska hitta ett sätt lura hjärnan att kroppen är avslappnad och därmed tror kroppen att man är utvilad och orkar mer” sååå “genom att springa runt och le, kan verka se galet ut, men du mår bäst”
  Ja stämmer, under mina lopp har jag knarkat dextrosol, alla vet att hjärnan tycker det är kul med socker. Springer runt hög på socker är spännade 😀 Sen är det skillnad på få socker kick och inte få det. Kan vara skillande på hur man vant kroppen med socker och sötsaker.

  “Hitta harmoni med löpningen” sa Rune L. och…”inte bara springa och kolla på sin GPS klocka och försöka prestera en viss fart, jag själv inte sprungit med klocka”. Stämmer! Själv när man vill presstera en viss fart blir man så himla stressad när man inte kan. Arg på sig själv.
  Skitsamma om det är långsammt, men bara det är kul 😉

  Nog hittar du till slut att löpning är kul, pressa dig inte bara att du SKA tycka det är kul. Jag tror på dig, Sofie!

  Reply

 3. Kaulanen
  21 January, 2011 @ 17:17

  Hmm, jag är den enda jag känner som tycker det är skönt att springa på löpband.. Vet inte varför, men att sätta på en skön takt eller köra lite intervaller, perfekt. Som att springa ute fast som i ett lab där man kan justera allt perfekt brukar jag tänka. Men jag är nog hollo.

  Reply

  • Sofie
   21 January, 2011 @ 17:59

   Hollo.
   Punkt.
   Fast jag gillar iden med att springa i ett labb där allt är perfekt. Ska testa tanken på måndag.

   Reply

   • Jonna K
    23 January, 2011 @ 09:30

    Hullu 😉

    Reply

    • Sofie
     23 January, 2011 @ 13:31

     Py-finska vettu du…

     Reply

 4. Ken
  22 January, 2011 @ 21:12

  Kaula: Du og jeg. PS. Hva betyr hollo?

  Reply

  • Jonna K
   25 January, 2011 @ 08:25

   Galen 😉

   Reply

 5. Semesterlöpning | ownlog
  1 November, 2013 @ 13:16

  […] jag fortsatte. Ja, även det faktum att precis innan vi åkte trillade jag över ett inlägg hos lanttolife.se. Mottot: Du ska springa så kort och så sakta att du vill springa i morgon igen satte sig i min […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.