Sök
Stäng denna sökruta.

Min egna träningsdag

En av Jeanettes favoritcoreövningar.

Fick till en grym träningsdag igår. Först simning med gänget ute i Vårby gård och sedan Jeanettes duathlondag i Åkersberga. 90 minuters spinning, 55 minuter löpning och sedan core och en bra stretch på det. Riktigt bra, en skön träningsboost!

Förra våren så körde jag ofta lite löpning efter jag varit på ett spinningpass, och första gångerna så känns verkligen benen som två stockar som ska förflyttas fram på löpbandet men bara efter några gånger så känns de riktigt pigga. Kroppen är fantastisk!

Har ni inte testat så gör det, det är en underlig känsla att springa direkt efter man cyklat. Men det magiska är att man oftast vänjer sig bara på några gånger.

Söndag är familjeboostdag. Just nu sitter jag och kikar på när min tjej åker konståkning och sedan ser jag fram emot god mat och många kramar med killarna!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *