Sök
Stäng denna sökruta.

Barfotalöpning med Erwan Le Corre

I Jonas Coltings nya bok så pratar han mycket om Erwan Le Corre och MovNat. Var tvungen att kika in på Movenats webb och hittade en massa sköna filmer. Som den ovan som gör att jag bara vill ut och leka i skogen. Och den nedan om barfotalöpning som gör att jag vill ut och springa! Imponerande och inspirerande for sure!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

FÖRFATTARPORTRÄTT

Senaste månaderna har jag tagit några författarporträtt åt Polaris. Att få träffa författarna och prata några timmar samtidigt som jag fotar är otroligt roligt.

Läs mer »

När Áhkká bjuder in

Fjället Áhkká, Stora Sjöfallets mytomspunna drottning, är högst i Sverige från fot till topp – och en klar dag kan du se djupt in i Sarek och Padjelanta därifrån. Men först väntar blockstensmassor och ett minst sagt luftigt hak.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *