Sök
Stäng denna sökruta.

Sofie lär av proffsen …

Nu när man drömmer om att bli en sådan där superträningsbloggare så tänkte jag att det är bäst att jag kollar in hur proffsen gör. Surfade in till några favoriter och noterade ett bildmönster.

Man ska ta ett självporträtt, lite uppifrån sådär, iklädd träningskläder. Man behöver inte alltid vara helt snygg, men oftast rätt nöjd med vad man gör eller precis ska göra …

Bloggidolerna: Sara, Maratonbloggen, Helena, Mirandas minut, Jojje, Bigmollo,IronmanAlex, Jessica, YogaJona, Sparkibaken, Ken och Karin.

Så här är mitt bidrag till dagens bloggbild. Känner att jag måste öva på det här.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

När Áhkká bjuder in

Fjället Áhkká, Stora Sjöfallets mytomspunna drottning, är högst i Sverige från fot till topp – och en klar dag kan du se djupt in i Sarek och Padjelanta därifrån. Men först väntar blockstensmassor och ett minst sagt luftigt hak.

Läs mer »

Min första älg

Det luktar skog och skvattram. Vi går längst med myrkanten och dimman lättar sakta. Det här kommer bli en fin dag. Vår jämthund Effy går med nosen i vädret. Stolt hållning. Hon vet precis vad som ska hända. Det är årets bästa dag. Det är älgjakt i norraste norrland.

Läs mer »

0 reaktioner på ”Sofie lär av proffsen …

 1. Haha…du är ju för härlig! Ta-snett-uppifrån-bloggbilden
  är ju en klassiker på hela nätet…kanske skulle vi göra en
  helomvändning nu när det är nytt år och allt? Ta alla bilder
  underifrån, när man är som mest osnygg? Bloggidol kan du vara själv
  förresten….Mrs Ironwoman! Grym är bara förnamnet…

  1. Ja, grodperspektiv hela 2011, så alla tycker man är lång, smal och snygg när de träffar en i verkligheten…
   Och du, vad är väl en Ironman? Vi puttrar omkring på sin höjd 15-16 timmar under en dag. Miss El Camino går 80 mil på 20 dagar och bär med sig alla prylarna själv… Försök inte, du är min idol, punkt slut stjärnstopp!

  1. Tackar, såg att du också var WordPresstjej nu – kanonfin & bra blogg! Jag är också frustrerad över WP-appen. Säg till när du löst mysteriet med att lägga in bilder från telefonen så ska jag tigga till mig en kurs av dig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *