Sök
Stäng denna sökruta.

Starka ben!

En skön utveckling de senaste åren är att alla bra skidåkare åker med hjälm. Är inte det fantastiskt att man kunnat vända det från att de coola åker i mössa, till att de bra åker i hjälm. (Jag gillar att jag kan ta på mig en hjälm och se lite tuff ut fast jag bara är en medelmåtta i skidbacken …)

Har tillbringat några timmar på mitt hemmaberg, Dundret idag. Skönt! Har mestadels plogat i lilla backen med mina barn, och det känns i låren.

Här är ett benträningsprogram som jag layoutade för Fitness Magazine i höstas. Bränner också bra i låren, och gör dig redo för backen. Lovar!

(Obs, klickar du på den öppnas en pdf)

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *