Sök
Stäng denna sökruta.

Sista träningspasset 2010

En gammal Nikereklam får bildsätta mitt sista gympass 2010.

Körde ett sista gympass för 2010, en blandning av det styrkepass som coach Pasi skickat mig för december och några egna övningar som jag vet att min kropp behöver.

Värmde upp 10 minuter i roddmaskin och 10 min på cykel.

* 3 x 10  knäböj

* 3 x 10 armhävning i Smithmaskin

* 3 x 10 djupa knäböj i smith maskin

* 1 min balansplatta / fot

* 3 x 30 sek axelpendlingar på bänk

* 3 x 10 knäböj på bosuboll eller balansplatta

* 2 min hopprep/småhopp + 25 tåvhävningar

* 1 min hopprep/småhopp + 15 tåhävningar/ben (Bränner skönt i vaderna, Pasi har lovat att de här ska göra mig till en snabbare löpare 🙂

* Plankan + sidoplankan

* Katten-kon (Stå på alla fyra. Andas in, titta upp och svanka, andas ut och titta ner och skjut rygg)

* Gående utfall med 10 kg vikt.

* Baksida axel med vikt.

Sådärja, 2011 – välkommen!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *