Sök
Stäng denna sökruta.

Snöskolöpning

Det har varit -30 grader och kallare där jag tillbringar mellandagarna. Det är något magiskt som händer när termometern kryper över (eller säger man under?) -30. Näsborrarna liksom fryser ihop när man är ute och gör något ansträngande. Men idag vände det och termometern landade på  -15. I mina hemtrakter betraktas det som rätt milt. Så jag och min sambo tog på oss snöskorna och tog en tur runt några myrar.

Så skönt, fast också jobbigt. Som att göra övningen “höga knän” med vikter på fötterna…

Nå gillar du det här så gillar du nog också

FÖRFATTARPORTRÄTT

Senaste månaderna har jag tagit några författarporträtt åt Polaris. Att få träffa författarna och prata några timmar samtidigt som jag fotar är otroligt roligt.

Läs mer »

När Áhkká bjuder in

Fjället Áhkká, Stora Sjöfallets mytomspunna drottning, är högst i Sverige från fot till topp – och en klar dag kan du se djupt in i Sarek och Padjelanta därifrån. Men först väntar blockstensmassor och ett minst sagt luftigt hak.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *