Sök
Stäng denna sökruta.

Första coachade cykelpasset

Första maj. Skulle egentligen iväg och hoppa fallskärm men på grund av någon miss så kom det inte något flygplan till vårt hoppfält först MEN som tur var så hade jag en reservplan.
En cykeltur med min “coach” Jonas (som till min lycka har koll på aaaalllt när det gäller cyklar!)

Vi tog en 4,5 mila tur runt Åkersbergatrakten. Som jag sa till honom efteråt så var det som att åka omkring i en reklamfilm för “bli cyklist”. Vansinnigt fin tur. Vackert väder, en (lånad) bra cykel, trevlig coach, vindstilla och idylliska omgivningar. Det kunde inte varit bättre.

Eller kanske lite.. för sedan åkte vi till mitt älskade Gryttjom och hoppade från helikopter. I love! En riktigt bra dag!

Sofies vårskrik 2009. Foto: Hans Berggren 

 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *