Träningsresa=lycka!

IMG_5546

Ni vet dom här citaten som man hittar överallt just nu? Ett är “Do more of what makes you happy” Enkelt men sant. En av dom saker som gör mig lycklig är träningsresor. 

Så jag jobbar som en besatt, tar sedan med mig datorn och familjen och åker ner till mitt  favoritställe för att träna triathlon. Just det. Playitas. Igen.

Nu med lite mer vattenrutschkanefokus. Det kommer bli ett pusslande med att få ihop bästisar som vill kajta, barn som vill bada, bada, bada och en Sofie som vill träna, jobba, träna.  När femåringen fullkomligen bubblar över och hojtar “den här ön ÄGER” när han hoppar över vågorna. Åttaåringen dyker för 100 gången från poolkanten och nioåringen som är med visar upp sina fiiinaste stenar någonsin så känns det lätt värt allt.

Så enkelt men ändå inte. “Do more of what makes you happy”. Vad gör dig lycklig och hur får du in mer av det i ditt liv?

This entry was posted in resor, Träningsläger and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Träningsresa=lycka!

  1. Helena says:

    Gaaah! Jag har fortfarande inte varit till Playitas och jag tycker faktiskt att det är dags nu. Nyss. Tack för påminnelsen, nu j*vlar ska jag göra slag i saken!

  2. Jag vill också! Hoppas du får en fantastisk resa!

  3. Älskar ÄLSkar ÄLSKAR att du är på Playitas igen. Om dina besök här ökar drastiskt är det för att jag kommer sitta och trycka f5 tills nya inlägg kommer upp!!

  4. Pingback: Lycka? |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *