#LEVFÖRFAN 2023

Varje år gör jag en limiterad #Levförfan kollektion (i år 49 stycken) med ett motiv jag tycker säger något om det året.

I år känns det som AI klivit in i våra liv för att stanna och antingen låtsas du som det inte är så eller så omfamnar du det och använder det till något positivt.

Muggen är en påminnelse om att inte tro på allt du ser men också en påminnelse om att inte tro på allt du tänker. Men framförallt är #LevFörFan en påminnelse om att livet är här och nu. Ingen repris. Lev för fan är Carpe Diem på norrländska.

AI har hjälpt mig göra hjortron, fjäll och skog på ena sidan och årsringar som för tankarna till fingeravtryck på andra sidan.

När muggarna är slut är de slut.
Punkt slut. Niin se on.
I år tog de slut på mindre än två timmar.

För dig kanske 49 muggar är lite, snudd på ingenting. För mig är det stort – att 49 personer valde att köpa en mugg. Att jag fått hundra mejl av personer som frågar om jag verkligen inte har en undangömd som de kan köpa gör att jag tänker att jag landade rätt. Visst finns det tusen sätt att sälja mer och tjäna mer men just det här projektet handlar inte om det. Det handlar om #Levförfan, kreativitet och att göra något från ax till limpa eller vad man vill kalla det.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

31 dagar #Levförfan

Jag kallar det #Levförfan, du kan kalla det självledarskap eller vad du vill. Det är egentligen inga konstigheter, jag hjälper dig att skapa struktur i vardagen och bra vanor. Min vision är att jag genom ett mejl varje morgon är en hand att hålla i, lite jävlarannamma de dagar som behövs och en varm kram de dagar du behöver det.

Rent praktiskt går det till så att du varje dag, med start 1 januari, får ett mejl med instruktioner från mig och varje söndag får du tre träningspass. Du väljer själv vilka dagar i veckan du kör de olika passen. Kombinera med annan träning eller kör detta som ditt enda upplägg. ⁠

Läs mer »

Hej då räven

Fast jag visste att det var dags så är saknaden stor. Så stor. Så enormt stor. 

Jag kommer aldrig mer klappa den vackraste, mjukaste pälsen. De där vackra ögonen med perfekt eyeliner kommer aldrig mer möta mina för att kolla vilket håll vi ska gå. Ingen kommer prata sådär som bara han kan med mig till morgonkaffet. Han kommer aldrig mer att buffa på min arm när jag sitter framför datorn och han tycker det är dags för promenad.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *